Na cesto potrebujeme:
300 g hladkej múky
100 g práškového cukru
2 vajcia
2 PL rumu
1 PL medu
1 KL sódy bikarbóny
50 g slovenského masla
Na plnku potrebujeme:
200 g slovenského masla
150 g práškového cukru
1 L slovenského mlieka
2 žĺtky
4 PL polohrubej múky
2 balenia Zlatého klasu
1 až 2 PL rumu
Na šľahačku potrebujeme:
2 balenia slovenskej smotany na šľahanie
2 balenia vanilkového cukru
Postup:
Všetky suroviny na cesto premiešame. Cesto rozdelíme na dve polovice a rozvaľkáme. Na cesto priložíme plech, na ktorom budeme piecť, a obrežeme ho príborovým nožíkom, aby sme dosiahli potrebnú veľkosť. Cesto prenesieme pomocou valčeka na plech. Pečieme na opačnej strane plechu, na ktorý sme si dali papier na pečenie. V slovenskom mlieku rozšľaháme žĺtky, múku a Zlatý klas. Uvaríme si puding, ktorý necháme vychladnúť. Slovenské maslo vyšľaháme s práškovým cukrom. Do maslovej zmesi postupne primiešame vychladnutý puding a rum. Vychladnutý plát cesta potrieme plnkou a slovenskou smotanou na šľahanie vyšľahanou s vanilkovým cukrom. Prikryjeme druhým plátom cesta a posypeme práškovým cukrom. Necháme stuhnúť v chladničke.